De inschrijving is definitief gesloten

Over een aantal dagen is het zover, honderden mensen wandelen met ons mee tijdens Heerlerbaan Loopt! De inschrijving is definitief gesloten.

Hierbij nogmaals de belangrijkste informatie voor alle deelnemers:

Op donderdag 20 juni 2019 opent de poort om 18.00 uur waarna iedereen zich kan aanmelden. Je ontvangt bij de kraam van de door jou aangegeven afstand de stempelkaart.
Omstreeks 18.15 uur vind de feestelijke opening plaats op het grote plein. Aansluitend worden de routes uitgedeeld en mag je starten met de wandeling.
Bij de stempelpost kun je de tijd nemen om een hapje en drankje te nuttigen. Bij terugkomst op het plein ontvang je de tweede stempel, en is er voor de deelnemers nog een leuke loterij. Klets gerust nog even na, met de andere deelnemers: de koffie staat klaar!

Op vrijdag 21 juni 2019 gaat de poort weer open om 18.00 uur, is er wederom een vrolijke warming up en liggen de routes weer klaar bij de kraam van jouw afstand. Heb je nog geen stempelkaart, meld je bij de kraam van de door jou gekozen afstand.
Bij de stempelpost is er weer iets lekkers voor alle deelnemers, en ook bij terugkomst kun je tijd nemen om onder het genot van een drankje na te praten.

Op zaterdag 22 juni 2019 gaat voor de laatste keer de poort open voor de deelnemers van de tweede editie van Heerlerbaan Loopt. Op het podium wederom een feestje, waarna we starten met de laatste wandeling. Een leuke stempelpost voor alle deelnemers, sommigen hebben zelfs 2 keer geluk J
Bij terugkomst op het plein gaan we gewoon verder met feesten! Er zijn hapjes en drankjes (verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding) en er zijn verschillende activiteiten. De kinderen ontvangen allemaal een oorkonde als bewijs van hun sportieve deelname, en er ligt een presentje klaar in de kids corner.
Uiterlijk om 22.00 uur sluiten we af, en hopen we terug te mogen blikken op een fantastische tweede editie van hèt gezelligste en sportieve evenement van Heerlerbaan en omstreken.

Tot donderdag, we hopen jullie allemaal te zien om 18.00 uur voor de poort van Basisschool de Windwijzer aan de Egstraat te Heerlerbaan.

Let op: we gebruiken de zij-ingang aan het begin van het park!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *